Jedinečná atmosféra, skvelé jedlo, víno a drinky. To všetko zažijete počas Silvestra v RIU. Čaká na vás drink na privítanie, štvorchodové menu a polnočná kapustnica. Čerešničkou na torte je poloha priamo v historickom centre, iba pár metrov od ohňostroja. O zábavu a hudbu sa postará DJ Beatgrid.
SILVESTROVSKÉ MENU
WELCOME DRINK
Prosecco Organic Brut
suché, DOC, Valdobbiadene, Valdo, Taliansko 0,1 l
Predjedlo
Black hummus (1, 6, 11) 120 g
granátové jablko, čierny sezam, kalamata olivy, čipsy z tapioky
Prvé hlavné jedlo
Halibut (4, 7, 12) 250 g
nori riasa, karfiolové pyré, šalátik z čiernej ryže, brokolice,
sušených cherry paradajok, petržlenový olej
Druhé hlavné jedlo
Flank Steak URG (7, 9, 12) 250 g
grilovaný flank steak URG, chrumkavý zemiakový gratin s parmezánom a hľuzovkou, gaštanové pyré, brandy demi-glace, micro bylinky hrášku
DEZERT
Almond (1, 3, 7, 8) 100 g
mandľový krém, čokoláda s brandy, sušienka, černicové želé
POLNOČNÁ KAPUSTNICA
Kapustnica (1) 0,33 l
kapustnica so slivkami, sušenými hubami a kváskovým chlebom
Cena: 75 €
VEGETARIÁNSKE MENU
WELCOME DRINK
Prosecco Organic Brut
suché, DOC, Valdobbiadene, Valdo, Taliansko 0,1 l
PREDJEDLO
Black hummus (1, 6, 11) 120 g
granátové jablko, čierny sezam, kalamata olivy, čipsy z tapioky
PRVÉ HLAVNÉ JEDLO
Tomato tortelloni (1, 3, 7, 12) 250 g
tortelloni plnené zmesou zo sušených paradajok, pena
z mascarpone, pesto z kapár, píniové oriešky, trebuľka
DRUHÉ HLAVNÉ JEDLO
Beyond meat (1, 5, 6, 7, 11, 12) 250 g
chrumkavý zemiakový gratin s parmezánom a hľuzovkou, gaštanové pyré, hoisin omáčka, micro bylinky hrášku
DEZERT
Almond (1, 3, 7) 100 g
mandľový krém, čokoláda s brandy, sušienka, černicové želé
POLNOČNÁ KAPUSTNICA
Kapustnica (1,7) 0,33 l
kapustnica so slivkami, sušenými hubami a kváskovým chlebom
Cena: 75 €
SILVESTROVSKÉ BAR FOOD MENU
WELCOME DRINK
Prosecco Organic Brut
suché, DOC, Valdobbiadene, Valdo, Taliansko 0,1 l
FINGER FOOD
Black hummus (1, 6, 11) 80 g
granátové jablko, čierny sezam, kalamata olivy, čipsy z tapioky
Halibut tartare (4, 6, 12) 80 g
orange miso, jarná cibuľka, šošovicové čipsy
Flank URG (3, 7, 10) 80 g
chrumkavý zemiakový gratín, aioli z dijonskej horčice, uhorkový tartare
Cena: 45 €
Rezerváciu môžete urobiť priamo na prevádzke, mailom alebo telefonicky.